×
Menu
On Location

On Location

Vat is er beter dan een cocktail workshop? Een cocktail workshop op locatie, natuurlijk! Wil je een gezellige avond met je vrienden thuis, of met collega's op het kantoor, en samen de geheimen van de cocktails te ontrafelen: boek dan een workshop bij FineStrainCocktailCo.
 
Cocktails op locatie
Zelf hoef je niets te doen: wij komen met een portable bar, glazen, ijs, drank en natuurlijk een doorgewinterde instructeur op je locatie naar keuze, en bezorgen je een zorgeloze en leuke ervaring. Leer in je eigen vertrouwde omgeving van drie, vier of vijf cocktails precies hoe je ze maakt. Stel alle vragen die je altijd al hebt willen stellen, en ontdek eindelijk wat er nu precies in je favoriete drankje gaat, of het nu een Bramble, Mojito, of Negroni is. Aan het einde van de avond ken je de fijne kneepjes van het vak! 

Een cocktail instructeur op jouw gekozen locatie
Onze instructeurs delen hun jarenlange ervaring met jou en je groep, en vertellen je stap voor stap tijdens de cocktail workshop op locatie waar tools zoals de muddler, jigger en barspoon nou precies voor dienen.
 
Zo zul je onder andere leren:
– geschiedenis van cocktails,
– gebruikte soorten ingrediënten%u200B
-  de benodigde technieken, zoals stirren, builden, of shaken,– alles wat je moet weten om thuis cocktails te maken.
 
Na afloop nemen we alles weer mee, en krijg je uiteraard ook nog een klein aandenken, inclusief recepten zodat je zelf het weekend erop alles haarfijn nog eens kunt herbeleven!

FineStrainCocktailCo op locatie
Kijk voor een sfeerimpressie eens op onze site: niet zo lang geleden werd ons team gevraagd om een workshop te geven voor een televisie-programma, wat uiteindelijk een fantastische avond is geworden!
 
Het is natuurlijk ook mogelijk om een workshop bij FineStrain in Amsterdam te volgen: het is geen straf gezien de prachtige locatie!
 
We bieden 7 dagen in de week de workshops aan, maar bel of e-mail ons voor de zekerheid toch even voor details, de mogelijkheden of een offerte.

Prijs pp € 32,50
* Alle prijzen zijn excl parkeerkosten | reiskosten 

Bekijk ook onze andere workshops: Masterclass Workshop -Party Time WorkshopOfferte aanvragen Neem contact op